Gå til hovedindhold
  1. Menukort
  2. Festarrangementer
  3. Tex-Mex
  4. Ferielejligheder
  5. Sommerhuse
  6. Seværdigheder
  7. Galleri
  8. Kontakt
Previous Next

Selskaber menu

Reservation & betaling

Depositum: Opkræves ved reservation af fester – efter aftale.

Betaling: Afregnes samme dag som arrangementet afholdes.

Busselskaber

Min. 30 personer

Menu: 2 retter for 199,- 

efter hotellets ønske
(min. 30 personer)
 

Bemærk

Priserne gælder kun for fester og selskaber med minimum 20 kuverter.

Supper

Klar suppe m. flûte 78,-
Aspargessuppe m. flûte 82,-
Champignonsuppe m. flûte 78,-

Forretter og mellemretter

Tartelet m. høns i asparges 82,-
Laksepaté m. spinat og flûte 78,-
Hønsesalat på ananasbund 70,-
Skaven fiskeanretning på fad m. flûte 74,-
Luksus Rejecocktail m. flûte 74,-
Lidt godt fra havet på spinatbund 68,-
Lakseørred m. flûte, portionsanrettet 58,-
Varmrøget peberlaks på salatbund m. rejer og asparges 68,-
Honningmarineret andebryst m. ruccolasalat 78,-

Hovedretter (udvalg)

Marineret kalkunbryst m. salat, kartoffelbåde og bearnaisesauce 188,-
Okse og hønsekød i asparges eller peberrodssauce 188,-
Gl. daws flæskesteg m. tilbehør 184,-
Svinekam som vildt m. waldorffsalat 186,-
Berberi andebryst m. ærter, kartofler, sauce og appelsinsalat 198,-
Hamburgerryg m. gemüse og champignonsauce 188,-
Kalvesteg stegt som vildt m. waldorffsalat 189,-
Oksesteg m. gemüse, glaserede løg og franske kartofler 188,-
Ribeye m. bønner i baconsvøb, smørstegte kartofler og bearnaisesauce 206,-
Hjortekølle/filet m. waldorffsalat, tyttebær, asier og vildtsauce 209,-
Indbagt mørbrad m. salat, kartoffelbåde og champignon el. bearnaisesauce  208,-
Karbonader m. gemüse eller stuvede grønærter og kartofler 196,-
Dansk bøf m. bløde løg, hvide kartofler og brun sauce 184,-

Arr. 1 Ta’ Selv Buffet

Velkomstdrink
Forret Helrøget lakseørred m. flûtes
Hovedret – vælg 2 slags kød:
  • Marineret kalkunbryst m. bearnaisesauce
  • Ribeye m. bearnaisesauce eller rødvinssauce
  • Glaseret skinke m. bearnaisesauce
  • Hot wings m. mango chutneysauce
  • Barbecue ben m. barbecuesauce
  • Lammekølle m. rødvinssauce
Kartofler – vælg 2 slags:
  • Bagt kartoffel
  • Kartoffelbåde
  • Kartoffel croketter
  • Flødekartofler
  • 1/2 krydderstegte kartofler
Tilbehør 3 slags grøntsagstærter
 2 slags dressing, lækker salatbar
Dessert – vælg:
  • Nøddekage m. råcreme og frisk frugt
  • Tag selv is m. div. toppings
  • Frugttærte m. creme fraiche
Kaffe og te Til desserten
Pris: 588 kr. pr. couvert / 699 kr. inkl. drikkevarer

Arrangement II – Fast menu og pris - vælg mellem:

Velkomstdrink
Forret Tartelet med høns i asparges
 ½ avocado
Hovedret Oksekød i peberrod
 svinekam stegt som vildt + tilbehør
Dessert Is fromage med frugt
Kaffe med hjemmebagte småkager
Rødvin, hvidvin, dessertvin, øl og vand hele aftenen
Natmad Klar suppe
aspargessuppe
Pris: 668 kr. inkl. drikkevarer

Arrangement III – Sammensæt selv
som helaftens arrangement ( 8 timer )

1. Valgfri supper
2. Rejecocktail
Forretter
3. ½ avocado med rejer
4. Marineret kyllingebryst på ananasring
5. Skaven fiskeanretning på fad
6. Portionsanrettet lakseørred
Hovedretter
7. Appelsinstegt svinekam med svensk salat
8. Ribeye med bønner i baconsvøb og bearnaisesauce
9. Stegt andebryst med svampesauce
10. Culottesteg med rødvinssauce, bagt kartoffel og årstidernes grøntsager
Desserter
11. ½ ananas med råcreme
12. Nøddekage med is og frugt
13. Fløderand med frugt eller kirsebærsauce
14. Kaffe med småkager og kransekage
Natmad
15. Diverse supper
16. Biksemad med spejlæg
17. Pålægsbuffet med hjemmebagte grovboller og 4 slags pålæg
Drikkevarer under hele arrangementet
I alt: 798 kr.

Arrangement II (Ta´ selv buffet)

Forretter
Varmrøget peberlaks på salatbund med rejer og asparges og flütes.
Hovedretter

Helstegt svinemørbrad med baconchampignonsauce.
Krydret kyllingebryst med bearnaisesauce.

3 slags grøntsagstærter

4 forskellige slags blandede salater
Broccoli salat
Pasta salat
Tomat salat

Kartoffelsalat med 4 slags løg
Kartoffel rösti
Kogte kartofler i krydret marinade

Rørt is med jordbærsauce

Kaffe og the

Natmad
Svensk pølseret
Pris 588 kr. pr. couvert/ inkl. drikkevarer 698 kr. 

Desserter

Nødderand m. råcreme og frisk frugt 74,-
Nøddekage m. is og frugter 64,-
Fløderand m. kirsebærsauce 68,-
Fløderand m. is og frugter 68,-
Is m. frugter 66,-
Is lagkage 75,-
Rørt is m. lune figner 74,-
½ ananas m. råcreme 72,-
Frugttærte m. creme fraiche 68,-

Kaffebord

Kringle eller lagkage 52,-
½ bolle m. smør 45,-
Kransekagestykker 42
Småkager (3 stk.) 38,-
Kaffe og te pr. stk. 34,-

(Ved kun kaffe-arrangement: minimumspris pr. cou.)

(Kaffe og te + 3 slags brød/kage)

Natmad

Aspargessuppe 74,-
Løgsuppe m. ostescones 72,-
Karrysuppe m. ostescones 66,-
Klarsuppe m. flûte 72,-
Ungarsk gullaschsuppe m. flûtes 84,-
Ostesuppe m. brødcroutoner 72,-
Frikadeller m. stuvet hvidkål og rugbrød 82,-
Frikadeller m. kold kartoffelsalat 82,-
Hjemmebagte grovboller m. leverpostej og 3 slags pålæg 99,-
Biksemad m. spejlæg 89,-
Svensk pølseret 78,-

Info & Kontakt

Vi kan tilbyde overnatning i vore lejligheder/hotelværelser

Enkeltværelse pris incl morgenmad: 689,-
Dobbelt værelse incl morgenmad: 748,-

Brudesuite (2 pers.) inkl. morgenmad: kr. 1248,-

Kontakt: Tlf. 97374024 / 40344024

Adresse: Fjordens Perle – Restaurant "Mad fra det gode gamle køkken"

Email: info@skavenhus.dk

Firmainfo

  1. Adresse:

    Skavenhus
    Skavenvej 34 Vostrup, 6880 Tarm

  2. Telefon:

    40 34 40 2497 37 40 24
    Telefonen lukker kl. 21:00
  3. Email:

    info@skavenhus.dk piffjensen@gmail.com

Menulinks

  1. Menukort
  2. Festarrangementer
  3. Tex-Mex
  4. Ferielejligheder
  5. Sommerhuse
  6. Seværdigheder
  7. Galleri
  8. Kontakt
97 37 40 24
40 34 40 24
Send email
Copyright © 2025 - Skavenhus, CVR 17456040